GAP Biztosítás

A gépjármű értéke már a vásárlás pillanatától kezdve egyre csökken. Az első 3-4 év a legkritikusabb időszak, amikor az autó értéke az egykori vételárának akár az 50%-át is elveszítheti. A kötelező-felelősségbiztosítás és a Casco biztosítás egy teljes lopás- vagy totálkár esetén csak a gépjármű aktuális forgalmi értékéig vállal kockázatot.

A GAP teljes lopás- vagy totálkár esetén fedezi a járműnek az eredeti vételára és az aktuális értéke közötti különbségét.

Érdeklődjön most

COLONNADE BIZTOSÍTÓ EUROGAP BIZTOSÍTÁS

A Casco biztosítás mellé köthető EuroGap biztosítás is. Ez a biztosítás a gépjármű eredeti vételára és a káreset idejének piaci értéke (EuroTAX érték) közötti különbséget fedezi teljes lopáskár vagy totálkár esetén a Biztosító által meghatározott limit erejéig.

COLONNADE BIZTOSÍTÓ EUROGAP PLUSZ BIZTOSÍTÁS

Az EuroGap Plusz biztosítás az EuroGap biztosítás térítésén túl fedezi a Casco biztosító által levont önrészesedést is a Biztosító által meghatározott limit erejéig.

AEGON BIZTOSÍTÓ ÉRTÉKŐRZŐ VÉTELÁR BIZTOSÍTÁS ÖNRÉSZFEDEZET NÉLKÜL

A Casco biztosítás mellé köthető Értékőrző vételár biztosítás is. Ez a biztosítás a gépjármű eredeti vételára és a káreset idejének piaci értéke (EuroTAX érték) közötti különbséget fedezi lopáskár vagy totálkár esetén a Biztosító által meghatározott limit erejéig.

AEGON BIZTOSÍTÓ ÉRTÉKŐRZŐ VÉTELÁR BIZTOSÍTÁS ÖNRÉSZFEDEZETTEL

Az önrészfedezettel rendelkező Értékőrző vételár biztosítás az Értékőrző vételár biztosítás térítésén túl fedezi a Casco biztosító által levont önrészesedést is a Biztosító által meghatározott limit erejéig.