Termékeink | Porsche Finance Group Hungary

Termékeink és szolgáltatásaink

Azon dolgozunk, hogy az Ön számára ideális mobilitási megoldást mi biztosítsuk! A Porsche Finance Group Hungary járműfinanszírozási és biztosítási ajánlatokkal, autó-előfizetési szolgáltatással és Autóbérlési lehetőséggel várja lakossági Ügyfeleit. Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT, CUPRA, Volkswagen haszonjárművek, illetve Porsche márkák pénzügyi szolgáltatójaként széles körű termék és szolgáltatási ajánlatokat nyújtunk lakossági és vállalati Ügyfeleinknek.

Mobilitási Megoldásaink

AUTOABO, AZ AUTÓ - ELŐFIZETÉS

Rugalmas autó-előfizetés, egyszerű ügyintézés és akár havi autócsere lehetőség. Ez az Autoabo, a Porsche Finance Group Hungary új szolgáltatása.

Találja meg rugalmas autó-előfizetési csomagjainkkal az Önnek leginkább megfelelő autót minden élethelyzetben.

AUTÓBÉRLÉS

Csak ki szeretne próbálni egy új bérautót, vagy elutazna családi vakációra? Az Eurent Autókölcsönző, a Porsche Finance Group Hungary tagjaként minden igényre ideális bérautót kínál Önnek.

A nemzetközi foglalásokat a Europcar franchise partnereként is biztosítjuk.

FINANSZÍROZÁSI MEGOLDÁSUNK

PÉNZÜGYI LÍZING

Nem szeretné egy összegben kifizetni autójának teljes vételárát, de már most szeretné használni? Akkor jó megoldás Önnek a zárt végű pénzügyi lízing konstrukciónk.

Biztosítás

KÖTELEZŐ GÉPJÁRMŰ-FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS

A gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB) kötelező a Magyarországon forgalomba helyezett járművekre.

Casco

Védje autóját minden helyzetben! A Casco biztosítás ideális védelmet biztosít gépjárművének megóvására.

Gap biztosítás

A GAP biztosítás teljes lopás- vagy totálkár esetén fedezi a járműnek az eredeti vételára és az aktuális értéke közötti különbségét.