Smart Buy konstrukció | Porsche Finance Group Hungary

SMART BUY FINANSZÍROZÁS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

Smart Buy szolgáltatásunkkal lakossági ügyfeleink számára egy kedvező havidíjjal működő új konstrukciót kínálunk.

Érdeklődjön most!

Miért válassza a Smart Buy-t?

✔ Alacsony havidíj

✔ Rugalmas, az Ön igényeihez igazított finanszírozás

Fix kamatozás

✔ Több választási lehetőség a futamidő végén

Előre tervezhető megvásárlási ár

✔ Kényelmes eladási folyamat

Szerezze meg álmai autóját nyílt végű pénzügyi lízingünkkel

Rugalmas finanszírozás

A Smart Buy rugalmas finanszírozási lehetőségeket kínál kedvezményekkel és maradványérték-opciókkal, hogy havi törlesztőrészletei alacsonyak maradjanak. Olyan finanszírozási futamidőt választhat, amely megfelel az Ön pénzügyi helyzetének.

  • 20-50% kezdőrészlet
  • 24-60 hónapos futamidő
  • 10.000 - 70.000 km/év futásteljesítmény
  • Minimum 1.000.000,- Ft finanszírozott összeg

Előre tervezhető megvásárlási ár a futamidő végén

A Smart Buy konstrukcióban a Porsche Lízing garantálni tudja az autó jövőbeli értékét a finanszírozási futamidő végén, amennyiben az állapota megfelel a szerződéses feltételeknek.

Biztonságos és problémamentes eladás

Ha Ön nem szeretne az autó eladási folyamattal járó kényelmetlenségekre és veszélyekre figyelmet és időt fordítani, akkor válassza Smart Buy szolgáltatásunkat és Önnek már a szerződéskötéskor a futamidő végére lesz egy potenciális vásárlója, a Porsche Lízing.

A választás szabadsága

A hagyományos finanszírozással ellentétben a Smart Buy lehetővé teszi, hogy Ön döntse el, mit kezd autójával a futamidő végén. Választhat, hogy megtartja vagy lecseréli egy új autóra.

Rugalmas maradványérték-törlesztés

Ha úgy dönt, hogy megtartja autóját, rugalmasan dönthet a maradványérték visszafizetésének módját illetően, akár egy összegben, akár a futamidő hosszabbításával havi részletekben elosztva, a maradványérték összegének csökkentése mellett.

Smart Buy Volkswagen Ajánlatok

VOLKSWAGEN Tiguan Prime 1.5 eTSI OPF DSG

Bruttó vételár*: 14 875 640 Ft

Bruttó első lízingdíj (regisztrációs adóval): 6 694 039 Ft

Finanszírozott összeg: 6 442 206 Ft + ÁFA

Előre tervezhető megvásárlási ár**: 7 103 828 Ft

Bruttó maradványérték: 7 103 828 Ft

Ügyleti kamatláb: 4,99%

Kamatozás típusa: fix

Futamidő: 60 hónap

Futásteljesítmény: 20 000 km/év

THM: 4,0%

Referencia THM***: 4,1%

Havi bruttó lízingdíj: 42 641 Ft

Szerződéskötési díj (HBNY díj): 7 000 Ft

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg****: 9 696 221 Ft


Üzemanyaga: Benzin (mild) Hybrid

Hivatalos üzemanyag-fogyasztása:1 6,2 - 7 l/100km

Hivatalos fajlagos CO2-kibocsátása:2 140 - 160 g/km

Részletes fogyasztási és széndioxid-kibocsátási értékek WLTP és NEDC szabvány szerint

ÉRDEKEL

Smart Buy Škoda Ajánlatok

SKODA Kamiq Essence 1.0 Tsi

Bruttó vételár*****: 8 594 970 Ft

Bruttó első lízingdíj (regisztrációs adóval): 3 867 736 Ft

Finanszírozott összeg: 3 722 232 Ft + ÁFA

Előre tervezhető megvásárlási ár**: 3 932 986 Ft

Bruttó maradványérték: 3 932 986 Ft

Ügyleti kamatláb: 4,99%

Kamatozás típusa: fix

Futamidő: 60 hónap

Futásteljesítmény: 20 000 km/év

THM: 4,0%

Referencia THM******: 4,1%

Havi bruttó lízingdíj: 27 161 Ft

Szerződéskötési díj (HBNY díj): 7 000 Ft

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg****: 5 589 462 Ft


Üzemanyaga: Benzin

Hivatalos üzemanyag-fogyasztása:1 5,5 - 6,2 l/100km

Hivatalos fajlagos CO2-kibocsátása:2 124 - 141 g/km

Részletes fogyasztási és széndioxid-kibocsátási értékek WLTP és NEDC szabvány szerint


ÉRDEKEL
Név

Kérjük adja meg teljes nevét!

Kérjük adja meg email címét hogy fel tudjuk venni önnel a kapcsolatot!

Adja meg telefonszámát hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot önnel.

Kérjük ide írja le üzenetét!

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100 000 Ft vételárkedvezmény érhető el!

Nyílt végű, forint alapú pénzügyi lízing finanszírozási lehetőség fogyasztók részére 2024. június 30-ig, illetve a készlet erejéig érhető el. A konstrukció valamennyi új, Volkswagen és Skoda személygépjármű vonatkozásában elérhető. A kampány meghosszabbítási jogát fenntartjuk. A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el.

A fenti finanszírozási konstrukcióban megadott adatok tájékoztató jellegűek, azok változása esetén a fogyasztó által fizetendő teljes összeg is módosulhat. A Porsche Finance Zrt. a belső szabályzataiban rögzítettek szerinti elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás végleges feltételeit, melynek keretében a finanszírozási feltételek módosulhatnak, illetve akár egyéb fedezetet írhat elő.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbevevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő valamennyi THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre.

*A fenti kalkuláció 2024. április 25-én érvényes adatok alapján készült, a gépjármű vételár csak tájékoztató jellegű.

** Porsche Lízing szándéknyilatkozata szerinti megvásárlási ár.

*** A referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A referencia THM számítás alapját képező reprezentatív példa: fix kamatozású, 10% maradványértékkel kalkulált nyílt végű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft + ÁFA, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 4,99%, az első lízingdíj 11 065 640 Ft, 46 746 Ft a havi lízingdíj, az ügyfél által visszafizetendő teljes összeg 4 349 926 Ft.

**** A fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. törvény 3.§ 4. pontja értelmében: „Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: a hitel teljes összege és a hitel teljes díja.”

*****A fenti kalkuláció 2024. április 30-án érvényes adatok alapján készült, a gépjármű vételár csak tájékoztató jellegű.

******A referencia THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt. A referencia THM számítás alapját képező reprezentatív példa: fix kamatozású, 10% maradványértékkel kalkulált nyílt végű pénzügyi lízing, ahol a finanszírozott összeg 3 000 000 Ft + ÁFA, a futamidő 60 hónap, az ügyleti kamatláb 4,99%, az első lízingdíj 4 784 970 Ft, 55 938 Ft a havi lízingdíj, az ügyfél által visszafizetendő teljes összeg 4 292 106 Ft.

Kérjük, a finanszírozás pontos részleteinek és feltételeinek megismerése érdekében keresse a Porsche Finance Zrt. közvetítőjeként eljáró márkakereskedéseket. Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon, valamint a Közvetítőnél elérhetőek. Kérjük, hogy a fenti finanszírozási lehetőség értékeléséhez látogasson el az MNB Pénzügyi Fogyasztóvédelmi Központ honlapjára (http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem), mert az ott szereplő termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a megalapozott döntéshez segítséget nyújtanak.

1, 2 Tájékoztató az üzemanyag-fogyasztásról és a szén-dioxid-kibocsátásról: a megadott értékeket a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (mindenkori érvényes szövegváltozata) által előírt mérési módszer szerint mérték. 2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. Az új személygépjárművek esetében 2018. szeptember 1-jétől, míg a haszongépjárművek esetében 2019. szeptember 1-jétől az NEDC-t teljes mértékben felváltja egy új vizsgálati eljárás, a WLTP (Woldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az értékek nem egyes gépjárművekre vonatkoznak, nem részei az ajánlatnak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Egy gépjármű üzemanyag-fogyasztását és a CO2-kibocsátását a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Különösen az extrafelszereltségek és a tartozékok (pl. szélesebb gumiabroncsok, klímaberendezés, tetőcsomagtartó) megváltoztatják a gépjármű releváns jellemzőit, mint amilyen például a tömeg, a gördülési ellenállás valamint az aerodinamika, és ezáltal eltérést eredményeznek a konfigurált modell adataiban. Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2-kibocsátásra vonatkozó adatok a kiválasztott gumiabroncs formától és az optimális extrafelszereltségektől függő tartomány adatai mellett érvényesek. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és széndioxid-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden értékesítési helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.