Casco biztosítók | Porsche Finance Group Hungary

CASCO BIZTOSÍTÁSI KÍNÁLATUNK

Piacvezető biztosítók termékei közül válogathat. Alfa, Allianz, Generali, Porsche és UNIQA biztosítók kínálata érhető el nálunk.

Érdeklődjön most

Biztosító partnereink

Porsche casco

A Porsche Casco biztosítás az olyan károkra és rongálásokra terjed ki, amikor a balesetet mi vagy ismeretlen jármű, illetve személy okozott, ezen felül pedig elemi károkra, üvegkárokra, az autó alkatrészeinek vagy a járműnek az ellopására.

ALFA CASCO

Az autó sok család számára a második legértékesebb vagyontárgy, sokszor kell őrizetlenül hagynunk, sokaknak a mindennapja múlik ezen.

Az Alfa Útitárs Casco biztosítással kedvezményes díjon megvédheti gépjárművét.

ALLIANZ CASCO

Az Allianz Autóm gépjármű-biztosítás casco és egyéb fedezetei azoknak szól, akik egyszerűen, gyorsan szeretnék biztosítani az igényeik szerint gépjárművüket a nem várt események ellen, legyen szó műszaki elakadásról, esetleg természeti károkról vagy akár lopáskárokról, töréskárokról.

Generali Casco

Aki nap mint nap vezet, tudja, milyen fontos a megfelelő casco. Baleset sajnos bármikor történhet, de egy pusztító vihar vagy egy dühítő autólopás is könnyen keresztülhúzhatja a számításainkat. A Komplett casco biztosítás csomagjai úgy lettek összeállítva, hogy egyéni igények szerint kiválasztható legyen, amire az autózás során csak szükség lehet.

UNIQA CASCO

Akik szeretnék biztonságban tudni vagyontárgyukat és akik számára fontos, hogy teljes körű védelmet nyújt a biztosító kár esetén.