Casco biztosítás | Porsche Finance Group Hungary

Casco ajánlatok

Teljeskörű védelmet nyújtunk Önnek.

Optimális védelmet szeretne magának és autójának? Akkor válasszon kötelező gépjárműbiztosítása mellé Casco biztosítást is kínálatunkból.

A Casco akkor lép életbe, ha például autója egy váratlan esemény következtében megsérül. Még akkor is, ha az a saját hibájából következett be.

MIÉRT KÖSSÖN CASCO BIZTOSÍTÁST?

TELJES LEFEDETTSÉG

Casco biztosítással a feltételszerű károk térülnek meg, amiket többek között mi magunk is okozhatunk, természeti kár miatt is bekövetkezhetnek vagy ismeretlen károkozótól is elszenvedhetünk.

PIACVEZETŐ BIZTOSÍTÓK TERMÉKEIBŐL VÁLOGATHAT

Kínálatunkban az Alfa, Allianz, Generali, Porsche és UNIQA biztosítók casco biztosításai érhetőek el.

KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁSOK IGÉNYBEVÉTELE

További előnyöket élvezhet kiegészítő biztosítások igénybevételével, mint balesetbiztosítás, kölcsön gépjármű- vagy jogsegély szolgáltatások.

PÉLDÁK CASCO BIZTOSÍTÁS BEMUTATÁSÁRA

PÉLDA:

Ön parkolás közben kárt okoz. Ebben az esetben a saját járművében keletkezett kárra a teljeskörű Casco biztosítás fedezetet nyújt.

PÉLDA:

Ön kárt okozott, amelyben az Ön gépjárműve is megsérült. A teljeskörű Casco biztosítás fedezi a saját járművének javítási költségeit.

PÉLDA:

Az egyik egyre gyakrabban előforduló káresemény a jégeső, amely komoly károkat is okozhat a gépkocsiban. Tudta, hogy a teljeskörű Casco biztosítás erre is kiterjed?

PÉLDÁK CASCO KIEGÉSZÍTŐ BIZTOSÍTÁS BEMUTATÁSÁRA

PÉLDA:

Törés-, lopáskárok miatt megrongálódott vagy megsemmisült útipoggyászokra nyújthat térítést a Poggyászkár kiegészítő biztosítás.

PÉLDA:

Kölcsön gépjármű kiegészítő biztosítás a javítás idejére nyújthat szolgáltatást.

PÉLDA:

A kiegészítő balesetbiztosítás a gépjármű vezetőjének és utasainak nyújthat védelmet, függetlenül attól, hogy a balesetet a biztosított okozta-e.

Dokumentumok