Történet, tevékenységi kör

Porsche Pénzügyi Csoport

a hiteles Partner több, mint 150.000 megkötött gépjármű-finanszírozás szerződéssel

A Porsche Finance Zrt. 1994. októberében kezdte meg tevékenységét Magyarországon. Részvényeit 100 %-ig a salzburgi székhelyű Porsche Bank AG jegyzi, mely cég története 1966-ig nyúlik vissza. Leányvállalatai nem csak hazánkban, hanem 15 országban megtalálhatók.

www.porschebank.com

Társaságunk alapításával az volt a tulajdonosok szándéka, hogy a Porsche Csoport által forgalmazott Volkswagen, Audi, ŠKODA, SEAT és Porsche gépkocsik értékesítését magas színvonalú pénzügyi szolgáltatásokkal ösztönözze. A Porsche Finance szorosan együttműködik a Volkswagen-csoport importőrével, a Porsche Hungaria Kereskedelmi Kft.-vel, illetve annak Márkakereskedőivel.

Cégünk 1997-ben Budapesten, a Deák téren nyitotta meg fiókját, a Porsche-Konszern első bankfiókját, amely 2000. februárjában a XIII. kerületbe, a Váci útra, majd  2008. júliustól a XIII. Fáy u. 20 . szám alá költözött. 
Jelenleg a XIII. Fáy u. 27 szám alatt,  a korábbinál tágasabb, modernebb ügyfélközpontunkban várjuk Önöket. Itt  a  gépjárműfinanszírozással kapcsolatos ügyintézéssel állunk gazdálkodó szervezetek és magánszemélyek rendelkezésére.

A Porsche Pénzügyi Csoport magyarországi tagjaként büszkék vagyunk arra, hogy 88 dolgozónk közreműködésével

  • üzleti tisztesség,
  • rugalmasság,
  • gyorsaság,
  • szakmai hozzáértés,
  • szavahihetőség és megbízhatóság

jellemzi tevékenységünket.