Visszaélés-bejelentő rendszer

A Porsche Pénzügyi Csoportnál a törvényi és belső szabályok, valamint az Etikai Kódexben és az Üzleti Partnerek Magatartási Kódexében lefektetett elvek betartása a legfontosabb. Fontos, hogy tájékozódjunk a potenciális alkalmazottak vagy beszállítók helytelen magatartásáról, és megállítsuk azt. Ezért a Porsche Nyomozóirodát bíztuk meg egy független, pártatlan és bizalmas bejelentő rendszer működtetésével a nevünkben. Az eljárási méltányosság elve alapján a Visszaélésbejelentő Rendszer a lehető legnagyobb védelmet garantálja a visszaélést bejelentő személyek, az érintettek és a bejelentett kötelességszegések kivizsgálásában közreműködő munkavállalók számára.

Ha bejelentése az emberi jogok és a környezetvédelem beszállítói általi esetleges súlyos megsértésére vonatkozik, a Nyomozóiroda értesíti az illetékes osztályokat, akik ennek megfelelően feldolgozzák az ügyet.

Bejelentési csatornák

A Visszaélésbejelentő Rendszer különféle csatornákat kínál a potenciális munkavállalói és beszállítói visszaélések bejelentésére, amelyek lehetővé teszik cégünk gyors vizsgálatát és szükség esetén reagálását. A bejelentések a hét minden napján, 24 órában megtehetők, minden nyelven.

minden nyelven.

Személyesen - időpont egyeztetés szükséges e-mailben a látogatás előtt

Postacím

Investigation Office, Post Box 1717

38436 Wolfsburg (Germany)

E-Mail

io@volkswagen.de

Online bejelentési csatorna

https://www.bkms-system.com/vw

Hotline (24h/7d)

0049 5361 9 46300

00 800 444 46300

Ombudsmanok

http://www.ombudsmen-of-volkswagen.com

Külső kontaktpontok

https://www.porsche-holding.com/en/company/compliance-integrity/whistle-blower-system

További kérdései vannak?

A Visszaélésbejelentő Rendszerrel kapcsolatos kérdéseivel vagy fejlesztési javaslataival közvetlenül a Nyomozóirodához fordulhat.

Compliance Officerünk a whistleblowing@centerofcompetence.hu címen is megkereshető a Visszaélésbejelentő Rendszerrel kapcsolatos minden kérdésben.

Termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos panasza van?

Kérjük, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal vagy üzleti partnereinkkel kapcsolatos visszajelzéseivel vagy panaszaival kapcsolatban forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz a info@porschefinance.hu címen.

Megértésüket kérjük, hogy a Visszaélésbejelentő Rendszer sajnos nem tudja kezelni az ügyfelek panaszait.