COVID kérdőív

Tisztelt Ügyfeleink!

 

A koronavírus járvány megjelenése mindannyiunkra hatással volt és van. A Magyarország kormánya által elrendelt fizetési moratórium bevezetését a jogszabályban foglaltak szerint sikeresen végrehajtottuk, melyhez ezúton is szeretnénk megköszönni együttműködésüket és türelmüket!

A Magyar Nemzeti Bank elvárása alapján Társaságunk összeállított egy-egy kérdőívet fogyasztó (magánszemélyek) és nem fogyasztó (vállalkozások, egyéni vállalkozók) Ügyfelei számára, annak érdekében, hogy megismerhessük a megváltozott gazdasági környezet hatásait, és ez alapján megfelelő módon tudjuk támogatni a moratórium lejártát követően esedékessé váló fizetési kötelezettségeik maradéktalan teljesítését.

A kérdőív teljesen anonim. Semmiféle beazonosítás nem lehetséges és nem is szükséges, mert általánosságban szeretnénk ügyélkörünk vonatkozásában felmérni a koronavírus okozta gazdasági hatásokat és Társaságunkkal szemben megfogalmazódó igényeket.

A felmérés maximum 11 rövid kérdésből áll, megválaszolása kb. 5 percet vesz igénybe. Kérjük, válaszaikkal támogassák munkánkat, hogy a lehető legfelkészültebben segíthessük és támogassuk Önöket a moratórium utáni időszakban is.

 

Köszönjük együttműködésüket, jó egészséget kívánunk!

Porsche Finance Zrt.