Ajánlat:

CUPRA Formentor most azonnal, készletről elérhető!

Céges operatív lízing konstrukcióban már havi nettó 174 900 forinttól. Frissítsd céges flottádat a VW csoport új prémium márkájával, a sportosan elegáns megjelenésű új CUPRA Formentor modellel!

 

Részletek és feltételek:

Az ajánlat zárt operatív lízing (tartós bérlet) konstrukció esetén értendő. Az ajánlat 5 éves futamidőre és évi 10.000km futásteljesítményre szól. Az ajánlat tartalmazza az adókat, biztosításokat (KGFB és CASCO), szervízszolgáltatást, hozom-viszem és assistance szolgáltatásokat.

A jelen ajánlat tájékoztató jellegű. A havi bérleti díj a gépjármű felszereltségének és a választott konstrukció paramétereinek függvényében változhat. Jelen ajánlat az importőri készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes.

Személyre szabott ajánlati igényeket várjuk az  ajanlat(kwfat)porschefinance(kwfdot)hu e-mail címen vagy +36 1 465 4790 telefonszámon.

A CUPRA Formentor csoporton belüli legmagasabb kombinált üzemanyag-fogyasztása 9 l/100km, CO2-kibocsátása 203 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek WLTP szerint mértek, nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál. A kép illusztráció, többletfelszereltségeket is ábrázolhat. A modellekről a részletes tájékoztatásért és az ajánlatért forduljon márkakereskedéseinkhez!