Ajánlat:

Audi Q3 cégek részére nyílt végű, fix kamatozású pénzügyi lízing konstrukcióban már havi nettó 92 900 forinttól.

Frissítsd céges flottádat az Audi sokoldalú, kompakt SUV-modelljével, a városban fordulékony, országúton agilis, autópályán pedig kiegyensúlyozott Audi Q3-mal!

 

Részletek és feltételek:
Az ajánlat nyílt végű pénzügyi lízing konstrukció esetén érhető el vállalkozások részére.

Az ajánlat 5 éves futamidőre és 40,81% első lízingdíj befizetésével, 20% maradványérték kikötés mellett értendő. A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek díja a Lízingbevevőt terheli.

Keresd márkakereskedőinket és kérj személyre szabott ajánlatot!


A feltüntetett lízingdíj tájékoztató jellegű, annak mértéke a lízingszerződés szerinti referencia kamatláb változásának függvényében módosulhat. A feltüntetett lízingdíj nyíltvégű pénzügyi lízingfinanszírozásra vonatkozik, az általános forgalmi adó összegét NEM tartalmazza és az adott gépjármű típus 11 600 090 forint bruttó vételár figyelembe vételével került meghatározásra. A Lízingbeadó a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás végleges feltételeit, melynek keretében a finanszírozási feltételek módosulhatnak illetve akár egyéb fedezetet írhat elő.
 
Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a *www.porschefinance.hu* oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnél elérhetőek. A nyíltvégű pénzügyi lízing finanszírozást kizárólag fogyasztónak nem minősülő személyek vehetik igénybe.