Porsche CASCO Bónusz

TÁJÉKOZTATÓ "PORSCHE CASCO BÓNUSZ" ÉRTÉKESÍTÉSI AKCIÓ FELTÉTELEIRŐL

Az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket a Porsche Hungaria Kft. és a Porsche Versicherungs AG. Magyarországi Fióktelepének "Porsche CASCO Bónusz" akciójának részleteiről. 

 

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a Porsche Versicherungs AG. Magyarországi Fióktelepe (a továbbiakban: Biztosító) 2021. július hó 1. napján meghirdetett "PORSCHE CASCO BÓNUSZ" értékesítési akciója (a továbbiakban: Akció) 2022. december hó 31. napjáig meghosszabbításra került. Az alábbi tájékoztatás az Akció feltételeit tartalmazza.

 

Az Akcióval elérhető kedvezmény:

 

Az Akció feltételeinek teljesülése esetén az érintett vásárlók 100.000,- Ft. összegű kedvezményben (a továbbiakban: Kedvezmény) részesülnek az általuk vásárolt gépjárművek árából.

 

A Kedvezmény feltételei (a Kedvezmény ezek együttes teljesülése esetén vehető igénybe):

 

·        A Kedvezményre az válhat jogosulttá, aki 2021. július 1. napja és 2022. december 31. napja között Teljes körű Porsche Casco biztosítási szerződést (a továbbiakban: Akciós Casco) köt a Biztosítóval.

 

·        Az Akciós Casco új ("0 km-es") AUDI, CUPRA, SEAT, SKODA ÉS VOLKSWAGEN modellekre köthető (személy- és haszongépjárművekre egyaránt) a gépjármű vásárlásával egyidejűleg.

 

·        Az Akciós Casco legalább 3 éves időtartamra jön létre, tehát a szerződő az Akciós Casco megkötésével vállalja, hogy legalább ezen időtartamig a biztosítási szerződést nem mondja fel, és köteles ezen időtartamig a biztosítási díjak szerződésszerű befizetésével az Akciós Casco-t fenntartani.

 

·        Akciós Casco-t abban az esetben lehet a fenti új gépjárművek megvásárlásával egyidejűleg kötni, ha a vásárlásra a Porsche Finance Zrt., vagy a Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. által nyújtott finanszírozási konstrukciók (zárt végű pénzügyi lízing, nyílt végű pénzügyi lízing, operatív lízing) valamelyikének igénybevételével kerül sor.

 

Az Akciós Casco megkötésére a Biztosító megbízásából eljáró Porsche Biztosításközvetítő Kft. közreműködésével kerül sor.

 

Az Akció csak a kezdő időponttól (2021. július 1.) számított 1000. Akciós Casco biztosítás megkötéséig érvényes. Amennyiben erre 2022. december hó 31. napja előtt sor kerül, abban az esetben az Akció a lejárati határidő előtt megszűnik, erről a Biztosító a jelent tájékoztatóval azonos módon közleményt tesz közzé.

 

A jelen tájékoztatóban írt eltérésektől eltekintve az Akciós Casco feltételei mindenben megegyeznek a Biztosító Teljes körű Porsche Casco biztosításának a feltételeivel.

 

 

Budapest, 2022. január 3.

 

Üdvözlettel:

Porsche Versicherungs AG. Magyarországi Fióktelepe

 

Utolsó módosítás: 2022.01.12.