Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk.
Elfogadás és továbblépés

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. június 30. napjával Bankunk befejezte a pénzforgalmi és betéti szolgáltatásai nyújtását. Az alábbiakban tájékoztatást kívánunk nyújtani azon kedves volt számlavezetett ügyfeleink részére, akik megszűnt bankszámlájuk illetve betéti számlájuk egyenlege felett még nem rendelkeztek. A fennmaradt egyenlegek a számlaszerződések megszűnése óta - letétként - változatlan összegben várnak a jogosultak rendelkezésére.

A Bank a még rendelkezésre váró számla-egyenlegeket az UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél kifejezetten e célra nyitott és vezetett letéti számláján letétbe helyezte azzal, hogy a letét csak az ügyfeleinknek történő kifizetés céljából szabadítható fel.

A Bank a letétként kezelt számla-egyenleget kizárólag bankszámlák közötti átutalással tudja a korábbi számlatulajdonos rendelkezésére bocsátani.

Amennyiben a számla-egyenleggel kapcsolatban további egyeztetésre nincs szükség, a korábbi számlatulajdonos, mint a letéti egyenleg jogosultja a levélben kézhez kapott, illetve a honlapunkról innen is letölthető űrlapon rendelkezhet a számla-egyenlege tekintetében.

Amennyiben kérdése van, illetve személyes egyeztetést igényel, ebben továbbra is Bankunk áll az Ön rendelkezésére a 1139 Budapest, Fáy utca 27. szám alatti székhelyén működtetett Ügyfélszolgálaton.

Kérjük, hogy a rendelkező nyilatkozatot szíveskedjenek az aláíró kartonon szereplő aláírással megegyező módon, saját kezűleg aláírni, két tanúval aláíratni, majd postai úton, vagy szkennelt formában, vagy akár személyesen Bankunk részére visszajuttatni.

Ezt követően a Bank gondoskodik a letét összegének a rendelkezés szerinti átutalásáról.

Az átutalás továbbra is díj- és költségmentes.

A rendelkezés ismételt elmaradása esetén a Bank az egyenleget az elévülési idő alatt továbbra is az UniCredit Banknál e célra nyitott letéti számlán elhelyezett letétként kezeli a jogosult rendelkezésének kézhezvételéig.

Kérdés, kérés esetén az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésére:

-          Ügyfélszolgálat:   1139 Budapest, Fáy u. 27. II. em.

-          Telecenter:           +36 (1) 465-4700/1. menü

-          email:                   netbank(kwfat)porschebank(kwfdot)hu

-          honlap:                 www.porschebank.hu

 

Budapest, 2019. október 15.

 

Tisztelettel:

Porsche Bank Zrt.